4 idei de seturi cadou

4 idei de seturi cadou
Zilele de naștere pot fi deseori dificile de gestionat, întrucât nu știm cu certitudine ce anume ar trebui să îi cumpărăm sărbătoritului, ori sărbătoritei, după caz. În acest sens, vă venim în ajutor cu o serie de seturi cadou care conțin produse de calitate, împachetate cu cea mai mare atenție în cutiuțe de lemn cu design unic.

Set de produse cosmetice pentru femei de la Vital Pharma

Un set foarte interesant pe care îl avem este cuțiuta de lemn cu produse de la Vital Pharma pentru femei și nu numai. Produsele conțin extracte din lapte de capră și constau într-o apa micelară de 200 de ml cu acid hialuronic care are rolul de a curăța pielea sensibilă care este susceptibilă a se irita ușor. Totodată, se mai poate înlătura și machiajul cu ajutorul ei și lasă pielea hidratată, curată și proaspătă. Dorim să menționăm că apa micelară nu conține parabeni și este testată dermatologic.
În cutiuță se regăsește și o cremă de corp la tub de 200 de ml. Crema de corp îngrijește pielea sensibilă care tinde să se irite ușor, o hrănește și o hidratează și în momentul în care este utilizată regulat transformă pielea într-una moale și netedă. Și nu numai atât, această cremă de corp are abilitatea să restabilească strălucirea pielii și să o liniștească. La fel ca în cazul apei micelare, produsul nu conține parabeni și este testat dermatologic.
Similar cu crema de corp, avem și o cremă de mâini, de această dată. Odată aplicată, hidratează mâinile și lasă pielea netedă și moale. Se absoarbe foarte rapid și efficient în piele, nu lasă urme și calmează pielea iritată și sensibilă. Crema de mâini este testate dermatologic și nu conține parabeni.
Nu în ultimul rând, în cadrul acestui set avem și o cremă regeneratoare de noapte. Fiind o cremă mai specială, este concepută pentru cazurile în care avem pielea sensibilă și uscată. Este remarcabil faptul că se absoarbe foarte rapid în piele, hidratează și protejează pielea împotriva uscării, hrănește, regenerează și penetrează epiderma. Bineînțeles că lasă pielea sănătoasă, moale și netedă. Produsul nu conține parabeni și este complet testat dermatologic.

Set de 3 produse care au la bază argan

Ne mândrim și cu un set de trei produse care au la bază argan. Sunt împachetate într-o cutie superbă de lemn cu aspect unic.
Unul dintre produse este șamponul pentru păr cu ulei de argan, în cantitate de 400 de ml. Provine din Maroc și are un miros deosebit de eucalipt, rozmarin și cedru. Este un șampon universal, potrivit pentru absolut toate tipurile de păr fără diferențieri. Îmbunătățește elasticitatea părului, îl regenerează, sporește creșterea sa și nu încarcă firul de păr. Precizăm că produsul ajută la repararea vârfurilor despicate și uscate și le hidratează. Unul dintre rezultatele obținute în urma folosirii produsului este conferirea de volum și de strălucire. Astfel, părul devine mătăsos și moale. Produsul nu conține parabeni, sulfați, silicon, alcool, coloranți, uleiuri minerale și fosfați.
Setul conține și un gel de duș cu ulei de argan de 400 de ml tot din Maroc cu miros fantastic de trandafir, mandarin și portocal. La fel ca în cazul șamponului de păr, nu conține parabeni, sulfați, silicon, alcool, coloranți, uleiuri minerale și fosfați. Folosirea gelului de duș generează hrănirea, hidratarea și tonifierea pielii, lăsând corpul parfumat și relaxat.
În cele din urmă, avem săpunul lichid cu ulei de argan, tot în cantitate de 400 de ml. Nu conține coloranți și parabeni și hidratează mâinile, le curăță și le îngrijește și previne îmbătrânirea prematură. Concomitent, îi oferă pielii strălucire și prospețime și o face să se simtă catifelată. Produsul este fabricat în Maroc.

Set de 3 produse din ulei de Abyssinian

Un alt set din colecția noastră care merită să fie menționat este setul de 3 produse din ulei de Abyssinian. Mai exact, setul constă într-un gel de duș de 500 de ml, o mască de păr de 200 de ml și un șampon de 250 de ml.
Gelul de duș asigură îngrijirea de zi cu zi a fiecărui tip de piele, lăsând pielea frumos mirositoare, netedă și hidratată. Este interesant faptul că produsul curăță pielea fără să o usuce și lasă pe suprafață un strat de protecție delicat. Nu în ultimul rând, asigură pielii prospețimea meritată pe tot parcursul zilei și senzația de curățenie pe care ne-o dorim cu toții. Produsul este testat dermatologic și nu conține parabeni.
Masca de păr este destinată părului mat și fără culoare. În momentul în care se începe folosirea măștii, părul își recâștigă strălucirea naturală, nu îl îngrașă și asigură o pieptănare ușoară.  În același timp, ingredientele active netezește cuticulele părului, le blochează și le reduce încrețirea. Produsul nu conține parabeni și este testat dermatologic.
Șamponul de păr este în aceeași măsură ca masca de păr destinat părului mat și fără culoare. Conferă spumă densă care curăță scalpul și părul. Totodată, ingredientele active îi oferă părului elasticitate și strălucire. Produsul nu conține parabeni și este testat dermatologic.  

Set de 3 sticluțe cu produse din ulei de argan

Primul produs din set pe care dorim să îl menționăm este șamponul/balsamul de păr cu ulei de argan organic care nu conține coloranți și parabeni. Este potrivit pentru toate tipurile de păr, îmbunătățește elasticitatea sa, nu îl încarcă, stimulează creșterea sa și îl regenerează. Prin procesul de hidratare a părului, vârfurile uscate și despicate ale acestuia vor fi reparate. Astfel, părul va beneficia de volum și strălucire, devenind mătăsos și moale. Produsul este fabricat în Maroc.
Al doilea produs din set este gelul de duș cu ulei de argan organic de 90 de ml, fără parabeni și coloranți. Acest gel de duș hidratează pielea, o relaxează și lasă corpul parfumat într-o notă superbă, hrănind-o și tonifiind-o. Produsul este fabricat în Maroc.
Ca ultim produs din set, aducem în discuție loțiunea de corp cu ulei de argan organic de 90 de ml fără parabeni sau coloranți. Odată folosită, loțiunea de corp parfumează pielea subtil și delicat, o hidratează și o hrănește și este de preferat să se aplice după duș, sau baie, după caz, pentru a preveni ca pielea să se deshidrateze. Produsul este, bineînțeles, fabricat în Maroc.

 

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!