Durata de livrare: 24-48 ore
gelatina din 100% soric de porc. Provine din origine ecologica.
Gelatina de provinienta animala de la porc, fara gluten si de origine ecologica.Se poate folosi la preprarea cremelor, deserturilor, torturilor sau a geleurilor de fructe. Cele 12 foi de gelatina corespund la 20 grame si este suficient pentru 1 litru de lichid. Mod de preparare: se lasa la inmuiat in apa rece timp de aproximativ 5 minute, dupa care se taseaza usor intre palme. Preparate reci: amestecati usor folie de gelatina pana cand de dizolva. Incoporati gelatina in preparat cu grija. Preparat calde: dizolvati prin amestecare folie de gelatina presate usor in preparat. ATENTIE ! la prepararea deseturilor cu fructe puternic acide (kiwi, papya, ananas) este nevoie de blansarea acestora pentru ca enzima prezenta natvi in aceste fructe sa nu afecteze gelifierea.
Greutate: 20