Durata de livrare: 1
apa, samburi de floarea-soarelui* 22%, ulei de floarea-soarelui*, suc de lamaie* din concentrat de suc de lamaie*, ceapa*, arpagic* 8%, sare gema , amidon din cartof*, ulei de masline*. *provin din agricultura ecologica.
Pateul vegetal bio cu arpagic FARA GLUTEN de la Zwergenwiese este alegerea perfecta pentru cei care apreciaza un gust delicat, proaspat si vegetal, fara compromisuri. Realizat din ingrediente 100% ecologice, cu arapagic bio si condimente naturale, acest pate tartinabil este ideal pentru un stil de viata echilibrat, vegan si fara gluten.
Textura fina il face perfect pentru tartine simple, sandvisuri vegane, pachetele pentru scoala sau birou, ori ca aperitiv usor alaturi de legume proaspete. Fara aditivi, coloranti sau zahar adaugat, pateul Zwergenwiese ofera nutritie curata si gust autentic.
Zwergenwiese aduce in bucataria ta un pate vegetal cu arpagic curat, gustos si echilibrat, potrivit pentru intreaga familie.
Pate vegetal Zwergenwiese obtinut pe baza din samburi de florarea-soarelui, arpagicul oferindu-i o culoare de verde ispititoare si un aspect apetisant. Acest pateu fara gluten de la Zwergenwiese il puteti folosi si este ideal cand pregatiti un sandwich sau se preteaza si pentru rafinarea unui sos .
Origine si calitate
Tara de procesare: Germania
Tara ambalajului: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-005
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Greutate: 180