Durata de livrare: 1
spelta*[tip de grau] 48% (srot de spelta integrala *, faina integrala de spelta* 4%), maia* 27% (apa, srot de spelta integrala*, srot integral de secara integrala*), apa, sare de mare, drojdie*. *provin din agricultura ecologica.
Painea Frankenkorn, o veritabila specialitate integrala, este fabricata din 90% spelta bio si 10% secara ecologica, ambele ingrediente proaspat macinate si combinate cu maia naturala pentru o experienta gustativa de exceptie. Aceasta paine utilizeaza spelta, o veche specie de cereale, recunoscuta pentru valoarea sa nutritiva superioara si digestibilitatea excelenta. PEMA se angajeaza sa foloseasca numai spelta valoroasa din surse de agricultura ecologica, respectand standardele pentru Produse Bio si Naturale, garantand astfel o calitate si puritate fara compromis
Propulsor: drojdie, aluat natural
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Germania, Franta
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura germana
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-001
Greutate: 500