Durata de livrare: 1
faina de grau tip 1050. Provine din agricultura ecologica.
Faina de grau bio, tip 1050 ofera o savoare pura. Graul este o cereala straveche, ce a fost cultivata inca din perioada celtilor si a vechilor egipteni. Datorita gustului sau deosebit de aromat si fin, graul este foarte apreciat de catre gurmanzi. Pentru faina de grau tip 1050 Dennree se macina intregul endosperm si mici parti ale invelisului bobului de grau.
Faina bio neagra de grau tip 1050 de la Dennree este alegerea perfecta pentru cei care cauta un ingredient nutritiv, autentic si ecologic in preparatele lor. Obtinuta din macinarea graului integral cu pastrarea unei parti generoase de tarate, aceasta faina este bogata in fibre si minerale, avand o textura mai densa si un gust plin, usor de recunoscut in painile rustice sau aluaturile consistente.
Ideala pentru paine de casa, lipii, blaturi sarate sau coaceri traditionale, aceasta faina sustine o alimentatie echilibrata si naturala. Fara aditivi, fara corectori de panificatie, produsa din grau cultivat ecologic, faina tip 1050 de la Dennree iti aduce autenticitatea bruta a cerealelor, direct in bucatarie.
Datorita gustului sau fin, asemanator nucilor, aceasta faina este ideala pentru prepararea painii, a taieteilor, a prajiturilor si a altor preparate dulci. Continut de cenusa raportat la substanta uscata, maximum 1,40%.
Ideala pentru paine, prajituri fine, torturi supe si sosuri.
Greutate: 1