Durata de livrare: 24-48 ore
apa, 30% amidon de porumb*, 13% faina de porumb, maia de orez*(faina de orez*, apa), ulei de floarea-soarelui*, tarate de psylium*, proteina din mazare*, faina de in*, dextroza*, sare de mare, praf de copt din crema de tatru*( amidon de porumb*, acidifiant: tatrat de potasiu, agent de afanare: bicarbonat de sodiu), fibre de mar*, agent de ingrosare: guma de guar*, guma xantan, condimente*, extract de lamaie*. *provin din agricultura ecologica.
Blatul bio pentru pizza fara gluten de la Schnitzer este solutia perfecta pentru cei care doresc o alternativa sanatoasa si rapida, fara alergeni comuni. Gata de copt si preparat din ingrediente ecologice atent selectionate, acest blat nu contine gluten, lactoza, oua sau conservanti. Textura sa echilibrata, usor crocanta la exterior si moale in interior, este ideala pentru preparate vegetariene, vegane sau clasice. Se poate garnisi cu legume, sosuri naturale, branzeturi vegane sau orice alt topping preferat. Este un produs practic, sigur si gustos pentru intreaga familie.
Ce il face special:
Bucurati-va de o pizza gustoasa datorita unui blat bio fara gluten, lactoza sau ulei de palmier care dupa adaugarea compozitiei mai trebuie doar introdus in cuptorul preincalzit la 200°C si lasat la cuptor timp 15 minute.
Greutate: 140