fulgi integrali de spelta si faina integrala de spelta (tip de grau) 68%, bucatele de mar si granule de mar uscate 17%, faina din tarate de ovaz , faina de in, bucatele de zmeura 2%, galgant, vanilie Bourbon. Provin din 100% agricultura ecologica.
Potrivit lui Hildegard von Bingen, o dieta moderata este esentiala pentru o viata sanatoasa si lunga. Ea recomanda pentru micul dejun un preparat sanatos din spelta, bazandu-se pe naturopatia filozofica traditionala. Terciul Rapunzel este comobinatie din mere, fructe de padure, galgant si niste condimente Hildegrad, astfel incat puteti obtine un mic dejun minunat, fara zahar adaugat.
Terciul bio de spelta fara zahar adaugat Hildegard de la Rapunzel este preparat din cereale integrale ecologice, atent selectionate pentru un mic dejun sanatos si echilibrat. Bogat in fibre, proteine si nutrienti esentiali, acest terci natural sustine o digestie sanatoasa si ofera energie pentru intreaga zi. Fara adaosuri de zahar, conservanti sau arome artificiale.
Intrebuintare:
Se amesteca cu lichide calde: lapte, lapte de soia sau apa, se amesteca bine si se lasa 2-5 min dupa care se serveste cald.
Puterea plus: fulgii delicati, ovaz, mere si zmeura fructata, proteine vegetale de inalta calitate, fibre, minerale valoroase precum fier si magneziu, vitaminele B1 si B6.
Greutate: 500