Durata de livrare: 1
zahar din trestie de zahar*°, unt de cacao*°, lapte praf integral* 28%, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui*, vanilie Bourbon*. *provin din agricultura ecologica. °certificat HAND in HAND.
Cu o textura fina ca matasea si o dulceata delicata obtinuta din zahar Cristallino din trestie bio, ciocolata alba Cristallino HIH de la Rapunzel redefineste desertul ecologic de calitate. Fabricata fara lecitina, cu unt de cacao provenit din culturi sustenabile si lapte praf din surse bio certificate, aceasta ciocolata alba ofera o experienta pura, autentica si lipsita de compromisuri.
Fiecare tableta este rezultatul procesului „Hand in Hand” (HIH), programul etic Rapunzel care sprijina parteneriatele directe si echitabile cu micii producatori, asigurand nu doar gust exceptional, ci si un impact social pozitiv. Perfecta pentru deserturi, glazuri sau savurata simplu, ciocolata Cristallino combina rafinamentul cu responsabilitatea ecologica. Fara arome artificiale, fara gluten si ambalata sustenabil, este o alegere inspirata pentru iubitorii de ciocolata alba premium, care apreciaza atat gustul, cat si originea.
Ciocolata alba bio, care se topeste usor in gura, cu vanilie Bourbon autentica -comercializata in conformitate cu criteriile de comert echitabil de catre partenerii Rapunzel HAND IN HAND. In plus fata de materiile prime selectate, pudra de cacao este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave.
Conching este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor pudrei de cacao, intr-un proces pas cu pas si confera ciocolatei finetea sa perfecta, si netezimea delicata, dar si incomparabila.
Greutate: 100