zahar* brut din trestie, agent de gelificare pectina, lamaie*. *provin din agricultura ecologica.
Cu Biovegan "zahar gelifiant" fara a fierbe, pot fi procesate rapid si usor fructe proaspete si fructe congelate rezultand o pasta plina de vitamine care isi pastreaza gustul de fructe. Gustul neintrecut si neadulat al fructelor proaspete iese in mod deosebit si face ca acest lucru sa raspandeasca o experienta de gust! Se realizeaza rapid si in siguranta. Pregatita in doar 1 minut cu blenderul! Continut: 115 g (pentru 250 g fructe)
Mod de preparare: (pentru 250g fructe):
1.Se spala fructele dupa care se lasa la scurs si se inlatura samburii si se taie in bucati. Se cantaresc 250g.
2.Se pun fructele bio intr-un vas si se amesteca cu continutul plicului. Daca fructele sunt mai dulci(de exemplu afine), se mai adauga 2 lingurite de suc de lamaie.
3. Cu ajutorul unui mixer sau mecanic se vor mixa timp de 1 minut.
4. Se toarna pireul de fructe ecologice in pahare curate, care se introduc in frigider, unde se lasa 1 ora. Dupa ce se scot din frigider se poate ca pireul sa fie mai tare. Consistenta pireului este data de felul fructelor folosite.
Greutate: 115