fulgi integrali de ovaz 63%, migdale prajite 10%, faina de amarant, tarate de ovaz, samburi de floarea-soarelui 5%, susan 5%, hrisca, faina de in, vanilie Bourbon. Provin 100% din agricultura ecologica.
Terciul bio de baza pentru micul dejun va ofera energie fara sa va impovarati. Fulgi bio de ovaz fragili, bucati de migdale aromate, seminte de floarea-soarelui si susan, completate fin cu vanilie Bourbon adevarata fac din acest terci un adevarat mic dejun confortabil. Va furnizeaza corpului proteine vegetale de inalta calitate si fibre valoroase.
Intrebuintare:
Se amesteca cu lichide calde: lapte, lapte de soia sau apa, se amesteca bine si se lasa 2-5 min apoi se serveste cald.
Indulcire: neindulcit
Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organica a UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-006
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Greutate: 500