Durata de livrare: 1
gris de emmer (tip de grau, Triticum dicoccum). Provine din agricultura ecologica.
Cu o eleganta simpla si o compozitie curata, spaghetti-urile bio din Emmer de la Byodo duc reteta clasica italiana la un nou nivel de autenticitate. Graul Emmer, o cereala ancestrala cultivata ecologic, ofera acestor paste o nuanta usor aurie si o aroma subtila de nuca, inconfundabila. Textura lor ramane ferma la fierbere, facandu-le ideale pentru sosuri bogate sau preparate minimaliste cu ulei de masline si ierburi aromatice.
Nu contin ou, aditivi sau ingrediente ascunse – doar faina integrala de Emmer si apa, intr-o formula 100% vegetala. Aceste spaghetti sunt mai mult decat o baza pentru masa: sunt o invitatie la simplitate nutritiva, gatita cu respect pentru traditie si natura.
Spaghetti bio din emmer de la Byodo, in pachet de 500g, sunt alegerea perfecta pentru cei care doresc sa savureze paste sanatoase si delicioase. Realizate din emmer cultivat organic, aceste paste spaghetti ofera o textura ferma si un gust bogat, fiind ideale pentru diverse retete de paste. Fara adaos de conservanti sau aditivi, spaghetti Byodo sunt o optiune nutritiva si naturala pentru bucataria ta.
Greutate: 500