Durata de livrare: 1
orez risotto cu bob rotund natur. Provine din agricultura ecologica.
Orez cremos, din soiul „Ribe”, soi clasic de orez pentru un risotto. Orezul creste in regiunea traditionala de cultivare a orezului din Piemont, unde campurile de orez sunt irigate cu apa proaspata de munte din Alpi. Dupa ce este recoltat, acesta este curatat si impachetat igienic.
Orezul Risotto bio cu bob rotund ascutit natur de la Rapunzel este special conceput pentru preparate cremoase si aromate, precum risotto. Cultivat ecologic, acest orez pastreaza textura perfecta si gustul natural, fara adaosuri artificiale.
Intrebuintare: se poate folosi pentru prepararea unui risotto, paella, supe cremoase, umpluturi, salate cu orez sau se poate folosi si pentru prepararea orezului cu lapte.
Mod de preparare Risotto: se lasa cele 250 grame de orez la inmuiat peste noapte. Tocati ceapa cu ulei de masline sau cu unt, scurgeti orezul, adaugati-l peste ceapa si prajiti totul pentru scurt timp. Se toarna treptat 750 ml de apa si se gateste intreaga compozitie timp 30-40 de minute, pana cand preparatul devine cremos.
Mod de preparare clasic: se fierbe 250 de orez cu o cantitate de 3-4 ori mai mare de apa timp de 50-60 de minute.
Greutate: 500