Durata de livrare: 1
orez risotto. Provine din agricultura ecologica.
Orez cremos, din soiul „Ribe”, soi clasic de orez pentru un risotto. Orezul creste in regiunea traditionala de cultivare a orezului din Piemont, unde campurile de orez sunt irigate cu apa proaspata de munte din Alpi. Dupa ce este recoltat, acesta este curatat si impachetat igienic.
Intrebuintare: se poate folosi pentru prepararea unui risotto, paella, supe cremoase, umpluturi, salate cu orez sau se poate folosi si pentru prepararea orezului cu lapte.
Mod de preparare Risotto: se lasa cele 250 grame de orez la inmuiat peste noapte. Tocati ceapa cu ulei de masline sau cu unt, scurgeti orezul, adaugati-l peste ceapa si prajiti totul pentru scurt timp. Se toarna treptat 750 ml de apa si se gateste intreaga compozitie timp 30-40 de minute, pana cand preparatul devine cremos.
Mod de preparare clasic: se fierbe 250 de orez cu o cantitate de 3-4 ori mai mare de apa timp de 50-60 de minute.
Greutate: 500