43% faina de caju*, amidon de tapioca*, fulgi de cartofi*, sare, condimente* (ceapa*, usturoi*, praf de ceapa*, praf de rosii*, curcuma*, chili*, piper negru*) fulgi de drojdie*, granule de ardei verde*, granule din ardei rosu*, fulgi de chili*, sfecla rosie*, praf de suc de lamaie*. provin din agricultura ecologica.
Pentru dip-ul de branza vegana cu vaju aveti nevoie si de: 250 ml bautura de soia neindulcita
Nota: Rezultatul poate diferi atunci cand utilizati alte bauturi vegetale (de exemplu, bautura de ovaz). Prin urmare, va recomandam sa utilizati bautura de soia neindulcita pentru dip-ul de branza.
Puneti mix-ul pentru Dip vegan de branza de caju FARA GLUTEN intr-o cratita cu bautura de soia si amestecati energic cu un tel. Aduceti dip-ul la fierbere la foc mediu-mare, amestecand constant, pana se ingroasa usor.
Greutate: 37,5