Durata de livrare: 1
zahar brut din trestie de zahar*, faina de orez*, amidon de porumb*, 11,1 % cuvertura ciocolata amaruie*¹ (masa de cacao*³, zahar*, unt de cacao*³), 7,1 % pudra de cacao*³, agent de afanare: bicarbonat de sodiu; fibre de mere*, acidifiant: tartrat de potasiu²; agent de ingrosare: guma din seminte de roscove*; sare, emulsifiant: lecitina* (floarea-soarelui*); agent de ingrosare: guma de guar*. *provin din agricultura ecologica. ³certificat Rainforest Alliance, ²piatra vinului,¹.
Amestec bio de copt pentru chec de ciocolata suculent cu extra multe chipsuri de ciocolata. Chec-ul nostru de ciocolata ofera momente de fericire cu ciocolata vegana si fara gluten.
Mod de preparare mix pentru chec cu ciocolata FARA GLUTEN:
mai ai nevoie de:
Preparare:
Preincalziti cuptorul la 180°C cu aer circulant sau caldura sus/jos si ungeti bine tava de copt.
Pune amestecul de copt cu bautura de soia si margarina intr-un bol de amestecare. Folosind un mixer de mana prevazut cu tel, amestecati totul pentru scurt timp la viteza mica. Apoi continuati sa bateti timp de 2 minute la cel mai inalt nivel pana cand amestecul devine cremos si pufos. Pune aluatul in tava de paine si netezeste-l putin.
Coaceti chec-ul de ciocolata pe gratarul din mijloc pentru aproximativ 50 de minute la 180 °C aer circulant sau aproximativ 60 de minute la 180°C caldura sus/jos. La sfarsitul timpului de coacere, testati starea de coacere cu o tija de lemn in mijlocul chec-ului. Daca aluatul se lipeste de bat, mariti timpul de coacere cu aproximativ 5 minute daca este necesar si incercati din nou.
Mai intai se lasa chec-ul sa se odihneasca in tava pe un gratar timp de 15 minute, apoi se scoate din tava si se lasa sa se raceasca complet pe gratar.
Sfat: puteti pregati tortul de ciocolata si cu alte bauturi vegetale. Va rugam sa retineti ca consistenta poate varia atunci cand utilizati alte bauturi vegetale. Recomandam bautura de soia pentru preparare.
Chec-ul poate fi acoperit cu glazura de ciocolata dupa ce s-a racit.
Greutate: 400