Mix de faina pentru prajitura cu branza fara gluten, 485 g

BauckHof
27,05 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
4 buc -3% 26,24 Lei 3,25 Lei +
8 buc -5% 25,70 Lei 10,82 Lei +
Cod Produs: 529187 Ai nevoie de ajutor? +40770982415
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

fulgi integrali de ovaz*, fara gluten 47%, zahar din sfecla de zahar*, amidon de porumb*, scortisoara*. *provin din agricultura ecologica.

Prajitura cu branza bio este reinterpretata pe baza unei retete scotiene vechi cu fulgi de ovaz bio in loc de aluat. Amestecarea fulgii de ovaz bio fara gluten cu unt este mult mai rapida decat framantarea unui aluat clasic. Fulgii de ovaz au, de asemenea, avantajul ca sunt certificati fara gluten. In acest mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN, nu numai fulgii de ovaz, ci si toate celelalte ingrediente nu contin gluten. Garantam calitatea controlata fara gluten prin analize extinse in laboratorul nostru de fabrica.

Pentru cheesecake-ul bio, pe langa amestec, sunt necesare doar quark, oua, unt si suc de lamaie. Alternativ, tortul bio (prajitura) poate fi preparata si vegan cu iaurt de soia si margarina.

Pentru tortul de branza organic folosim ovaz, care este cultivat in conditii fara gluten. Ovazul bio fara gluten nu este un soi special, ci ovazul care este pastrat fara contaminare cu materii prime care contin gluten.

Mod de preparare (cu oua si branza: 125g unt, 4 oua, 750g quark, suc de la 1/2 lamaie) sau pentru varianta vegana(125g margarina, 750g iaurt de soia sau vanilie, suc de la 1/2 lamaie). Preincalziti cuptorul 200 grade Celsius.

  • Se topeste untul sau margarina si se amesteca cu mixul de faina . Se lasa sa stea putin dupa care se aseaza intr-o forma cu diametrul de 24cm.
  • Presati foarte bine aluatul in forma, dupa care ridicati marginile cca. 2 cm. Pentru umplutura se amesteca foarte bine ouale cu quarkul, sucul de lamaie si mixul pentru umplutura.
  • Pentru prajitura vegana se amesteca mixul pentru umplutura cu iaurtul de soia si cu sucul de lamaie. Se toarna umplutura in forma din aluat, se uniformizeaza, dupa care se introduce in cuptor cca. 50-60 minute la temperatura de 200 grade Celsius, pe a doua pozitie de jos. In cuptor prajitura se aseaza pe a doua pozitie de jos. Prajitura este gata cand compozitia de quark s-a ridicat. Nu se foloseste ventilatia fortata in cuptor. A se lasa la racit inainte de servire. Faina si aluaturile nu sunt destinate consumului crud, acestea trebuie tratate termic inainte de consum.

General
Fara utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fara utilizarea conservantilor si a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.

Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara coloranti sintetici, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.

Indulcire: Zahar crud de trestie

Origine si calitate
Tara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite tari
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, ureche fara gluten a DZG

Informatii conformitate produs

Greutate: 485

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!