56% fulgi de ovaz* (fara gluten) , amidon de porumb*, 9% faina integrala de ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, proteine de in, sare, pudra din maia de ovaz* (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*. *provin din agricultura ecologica.
Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet.
Painea bio de ovaz are un gust grozav.
Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru painea ta cu ovaz
Nota: otetul bio este folosit doar pentru conservarea painii, asa ca ramane proaspata mai mult timp. Mirosul si gustul otetului se vor disipa pe masura ce se coace.
Urmati pasii:
1. Preincalziti cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru caldura superioara/inferioara si puneti in cuptor un vas rezistent la cuptor umplut cu apa. Acum ungeti bine tava de copt.
2. Puneti amestecul de paine cu apa si otet intr-un bol de mixare si framantati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carlig pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 pana la 2 minute). Nu framantati aluatul prea mult timp!
3. Acum turnati aluatul in tava unsa si neteziti-l – de exemplu, cu o spatula umezita.
4. Lasam aluatul sa se odihneasca 15 minute pana cand cuptorul este preincalzit.
5. Daca va place, presarati aluatul cu fulgi de ovaz, introduceti forma la cuptor si coaceti painea cu ovaz pe raftul din mijloc timp de 60 de minute.
6. Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar. Terminat!
Sfat: simtiti-va liber sa fiti creativ cand decorati painea cu ovaz. Semintele si samburii pentru un pic de crunch in plus sunt, de asemenea, foarte potrivite ca topping. Doar incearca!
Greutate: 550