Mix bio pentru paine cu seminte fara gluten, 600 g

Spielberger
23,41 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 63224 Ai nevoie de ajutor? +40770982415
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

fulgi mici integrali de ovaz* fara gluten, fulgi integrali fragezi din ovaz fara gluten*, seminte de in maro* 12%, susan prajit*, samburi de dovleac* 11%, samburi de floarea soarelui prajiti*, fulgi de mei*, fulgi de quinoa*, tarate de psyllium macinate*, sare de mare. *provin din agricultura ecologica

Puternic, sanatos si fara gluten, mix-ul nostru este o paine integrala fara faina. Consta numai din fulgi, diverse seminte si apa. Usor de copt, se pastreaza proaspat mult timp si are mai multe proteine ​​si mai putini carbohidrati decat alte paini. Cu acest amestec de copt este foarte usor sa coaceti propria paine crocanta.

Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN: turnati amestecul de copt intr-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiti si lasati amestecul sa stea la frigider pentru aproximativ 8 - 10 ore (de exemplu, peste noapte). Se unge bine o tava de paine (aprox. 25 x 10 cm) si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneti forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece si incalziti la 200°C.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. Dupa 70 de minute, scoateti painea din tava, intoarceti-o cu susul in jos si coaceti restul de 15 minute.

Informatii conformitate produs

Greutate: 600

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!