Durata de livrare: 1
Reduceri de Cantitate | ||||
---|---|---|---|---|
De la | Discount | Pret / buc | Economisesti | |
4 buc | -3% | 26,47 Lei | 3,27 Lei | + |
8 buc | -5% | 25,93 Lei | 10,92 Lei | + |
fulgi de ovaz** fara gluten, susan**, samburi de dovleac**, tarate de psylium macinate*, seminte de in zdrobite**, seminte de in**, samburi de floarea-soarelui, seminte de chia (Salvia hispanica), sare gema. *provin din agricultura ecologica. **provin din agricultura ecologica Demeter.
O solutie autentica si sanatoasa pentru chifle pufoase si gustoase, mixul bio pentru chifle original, fara gluten de la BauckHof este creat din ingrediente ecologice atent selectionate, ce asigura o textura aerata si un gust natural, perfect pentru orice masa. Acest mix faciliteaza prepararea chiflelor fara gluten, respectand principiile unei alimentatii curate si echilibrate.
Fara adaosuri artificiale sau conservanti, produsul BauckHof este ambalat responsabil si respecta cele mai inalte standarde ecologice, fiind ideal pentru cei care urmaresc diete fara gluten si prefera produse naturale de calitate superioara. Mixul pentru chifle BauckHof ofera gustul autentic al painii facute in casa, intr-o varianta sanatoasa si delicioasa.
Pentru noi, echipa de la moara, ovazul este unul din ingredientele principale pentru obtinerea produselor noastre. Tocmai de aceea suntem in legatura permanenta cu agricultorii din regiunea noastra, pentru a a putea prelucra ovazul de cea mai buna calitate. Ingredientul principal al painii Bauckhof Wunderbrøds este ovazul iar acum va oferim si chifle cu fulgi de ovaz, fara gluten. Acestea sunt ideale pentru a fi servite la mic dejun, cina sau in timpul unei gustari. Produsul este certificat Demeter, vegan, vegetarian si foarte usor de pregatit.
Ingrediente necesare pentru 8 painici: 350g de mix si 375ml de apa calduta. Mod de pregatire: se preincalzeste cuptorul sus si jos la 220°C. Amestecati mixul cu apa intr-un castron. Lasati aluatul timp de cinci minute. Cu mainile umezite, taiati aluatul in parti egale si le rotunjiti. Asezati cele 8 mingi de aluat pe o forma de copt, acoperita cu foaie de copt. Presati minigle de aluat, pana au o inaltime de aproximativ 2 cm. Introduceti paincile in cuptor, pe pozitia din mijloc. Dupa 35 de minute se scot din cuptor si se lasa la racit pe un gratar. Faina si aluatul trebuie tratate termic inainte de consum.
Greutate: 350