Durata de livrare: 1
masline Kalamata*º, apa, sare de mare, acidifiant: acid lactic*. *provin din agricultura ecologica. º100% certificate Naturland.
Cand simplitatea devine expresia pura a gustului, maslinele Kalamata isi arata adevaratul caracter. Culeasa manual din livezile insorite ale Greciei, fiecare maslina este lasata sa se maturizeze natural, apoi conservata delicat intr-o saramura bio usoara, fara pasteurizare, pentru a pastra savoarea originala.
Mani aduce un produs autentic: masline Kalamata bio, fara conservanti sau aditivi, cu o textura carnoasa si gust intens, usor vinificat, caracteristic soiului. Reprezinta o alegere ideala pentru platouri mezze, salate vegane, retete traditionale sau gustari rapide si sanatoase.
Maslinele bio Kalamata in saramura, MANI, sunt certificate de Naturland + Fair, isi dezvolta gustul tipic de fructe blande sub soarele grecesc. Fermierii cultiva maslinii in mod traditional si, in mare parte, ii recolteaza manual. Maslinele sunt debitate in mod natural si puse in saramura proaspata cu sare de mare. Aroma lor tipica, fructata, este atat de unica incat poate fi gustata orbeste. O adevarata delicatesa ca aperitiv, in salate si in bucataria calda.
Un produs 100% vegan, eco si artizanal, care aduce in farfurie esenta pura a regiunii Peloponez. Fiecare borcan reflecta respectul pentru natura, traditie si rafinament culinar.
Greutate: 300