Maia din extract de spelta bio, 30 g

Biovegan
9,23 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 12311 Ai nevoie de ajutor? +40770982415
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

produse obtinute din macinarea graului integral (spelta)*, culturii de starter de maia de spelta*(contine gluten). *provine din agricultura ecologica. ¹spelta este un tip de grau.

Maiaua bio din extract de spelta de la Biovegan este solutia naturala pentru cei care vor sa coaca acasa paine cu gust autentic, fara compromisuri. Obtinuta prin fermentarea atenta a speltei ecologice, aceasta maia uscata activeaza rapid in combinatie cu faina si apa, oferind o dospire lenta, bogata in enzime si nutrienti.

Ideala pentru retete artizanale, maiaua adauga o aroma subtila, usor acidulata, si ajuta la obtinerea unei texturi aerate, elastice si a unei coji crocante – fara a folosi drojdie conventionala sau aditivi chimici.

  • Cu spelta bio, fermentata natural
  • Fara drojdie adaugata, zahar sau amelioratori
  • Potrivita pentru paine, focaccia, lipii si produse de panificatie slow-rise
  • Vegana si usor de utilizat

Un ferment curat, de incredere – pentru o paine care are gust de acasa, cu puterea naturii.

Se adauga doar drojdie si este gata de introdus in cuptor. Pentru o paine cu aciditatea tipica din maia si aroma usoara de nuca din alac. Chiar si Hildegard con Bingen a stiut sa aprecieze alacul. Pentru o paine cu o savoare fina, aromata si gustoasa. Rezulta aprox. 1,5 kg paine.

Paine din aluat acrisor de alac:
Ingrediente: 1 plic de extract din maia naturala de alac Biovegan, 700 g faina de grau, 300 g faina de secara, 2 plicuri de drojdie BIO Biovegan (18 g), 2 lingurite de sare, 750 ml apa calduta.

Preparare: Se amesteca bine toate ingredientele uscate. Se adauga apoi apa si se framanta foarte bine. Compozitia se lasa 2 ore acoperita intr-un loc cald la dospit. Apoi se framanta inca o data bine si se pune intr-o forma de copt unsa in prealabil. Se pune in cuptorul rece, insotita de un castron cu apa. Se coace la temperatura de 180 – 200 ° C timp de aprox. 80 minute. Se rastoarna din forma pe un gratar si se lasa la racit.

Informatii conformitate produs

Greutate: 30

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!