Durata de livrare: 1
Reduceri de Cantitate | ||||
---|---|---|---|---|
De la | Discount | Pret / buc | Economisesti | |
4 buc | -3% | 20,18 Lei | 2,50 Lei | + |
8 buc | -5% | 19,76 Lei | 8,32 Lei | + |
fulgi integrali de ovaz *, fara gluten. *provin din agricultura ecologica.
Baza ideala pentru cerealele dvs. preferate, de exemplu, fructe cu coaja lemnoasa, fructe, bucati de ciocolata la care adaugati lapte sau iaurt pentru un inceput de zi. Dar, de asemenea, pentru gatit sau pentru coacere se pot folosi fulgii de ovaz.
Ovazul pentru fulgii nostri bio controlati fara gluten este cultivat si prelucrat fara contaminare cu gluten. Analizam fiecare lot din laborator pentru eliberarea de gluten si garantam sub 20 ppm de gluten. Legea alimentelor spune: „Ovazul alimentelor destinate persoanelor cu intoleranta la gluten trebuie fabricat, preparat si / sau prelucrat astfel incat contaminarea cu grau, secara, orz sau traversarile acestora sa fie exclusa; continutul de gluten de ovaz nu poate depasi 20 mg / kg (ppm)
Fiecare lot este verificat pe teren, imediat dupa recoltare, dupa presare si dupa ambalare. Analiza glutenului are loc pe langa testele standard pentru a asigura calitatea organica.
Ovazul bio difera prin structura proteica de grau, secara, orz si spelta. Aceasta inseamna ca persoanele cu intoleranta la gluten pot include, de asemenea, ovaz pur, fara contaminare, in dieta lor. Asiguram libertatea de contaminare prin intermediul unui set de reguli special dezvoltate impreuna cu fermierii contractuali. Masurile de precautie in cultivare incep cu curatarea semintelor si se incheie cu transportul la moara.
Cultivarea ovazului la pragul nostru este importanta pentru noi. Mentinem parteneriate pe termen lung cu fermierii regionali organici si Demeter si suntem mandri ca permitem extinderea zonei organice in fiecare an prin vanzarea fulgilor de ovaz.
Scopul nostru este: agricultura 100% ecologica. Cu fiecare punga de fulgi de ovaz bio fara gluten Bauckhof, va ajutati sa atingeti acest obiectiv.
Persoanele cu intoleranta la gluten pot include ovaz in dieta lor. In Anglia, SUA si Scandinavia (in special Finlanda), ovazul fara contaminare a fost folosit de mult timp in alimentatia fara gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boala celiaca li se recomanda sa integreze incet si treptat ovazul intr-un plan alimentar fara gluten. Faina de ovaz este ideala pentru prepararea terciului, pentru micul dejun cu lapte, suc sau branza sau pentru coacerea painii, rulourilor, fursecurilor, a cerealelor etc.
Ovazul pentru fulgii de ovaz fara gluten este cultivat intr-un proiect special de catre un fermier partener de multa vreme. Ovazul nu este contaminat cu cereale care contin gluten, atat in cultivare, cat si in procesare. Pentru faina de ovaz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse in cultivarea organica controlata.
Alte note: Fara OMG, fara aroma, fara conservare sintetica, fara zahar alb, pur vegetal.
Tara de procesare: Germania
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adaugarea la tara a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspectie organica: DE-ÖKO-007
Ce standard este indeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate si etichete: societatea vegana, fara gluten a DZG
Greutate: 475