ciocolata amaruie 50%: masa de cacao*°, zahar din trestie de zahar*°, unt de cacao*°, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui*, vanilie Bourbon*. Umplutura de crema 50% : zahar din trestie de zahar*°, pasta de alune* 18%, unt de cacao*°, lapte praf integral*, masa de cacao*°, emulsifiant: lecitina de floarea-soarelui*). *provin din agricultura ecologica. °certificat Hand in Hand HIH.
Ciocolata bio neagra aromata, fina, cu umplutura de nougat care se topeste delicat- produsa din ingrediente ce provin dintr-un program de comert echitabil realizat cu partenerii Rapunzel HAND IN HAND.
In plus fata de materiile prime selectate, conching-ul este adevaratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o arta care dezvolta pe deplin bogatia aromelor masei cacao, intr-un proces pas cu pas, si confera ciocolatei finetea si netezimea delicata, dar si incomparabila.
Greutate: 100