Sos bio de soia Shoyu, 125 ml

Yakso
18,36 Lei
In stoc

Durata de livrare: 1

Limita stoc
Adauga in cos
Cod Produs: 568214 Ai nevoie de ajutor? +40770982415
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

apa, soia* (25%), grau*, sare de mare, Koji (Aspergilus Oryzae). *provin din agricultura ecologica.

Sosul bio de soia Shoyu de la Yakso este un condiment autentic, preparat prin fermentatie naturala, folosind ingrediente ecologice atent selectionate. Cu o aroma echilibrata si o savoare intensa, acest sos bio adauga profunzime si caracter preparatelor asiatice sau altor retete culinare.

Fara aditivi sau conservanti artificiali, produsul Yakso este ambalat responsabil si respecta cele mai stricte standarde ecologice

Sosul de soia bio Shoyu Yakso este delicat, fin si deosebit de potrivit pentru rafinarea sosurilor, supelor, salatelor si legumelor.

Sosul Shoyu este un sos traditional japonez, ce se obtine prin fermentarea boabelor de soia, proces realizat cu ajutorul culturilor de Koji si care dureaza mai mult de 1½ ani.

Informatii conformitate produs

Greutate: 125

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!