Durata de livrare: 1
apa, ardei rosu*(22%), zahar din trestie de zahar*, seminte de mustar*(9,9%), ceapa*, otet din vinars*, pasta de rosii*, sare de mare, usturoi*, curcuma*. *provin din agricultura ecologica.
Mustarul bio fara gluten de la Byodo este alegerea perfecta pentru pasionatii de gratar si fondue, oferind o aroma naturala, intensa si echilibrata. Fabricat din ingrediente ecologice atent selectionate, fara aditivi sau conservanti, acest mustar bio adauga savoare autentica preparatelor tale.
Ideal pentru diete fara gluten si pentru cei care cauta produse naturale, mustarul Byodo este vegan si ambalat responsabil, reflectand angajamentul pentru calitate superioara si sustenabilitate. Completeaza-ti mesele cu gustul autentic al mustarului bio Byodo.
Cu o doza suplimentara de ardei rosu organic proaspat, mustarul pentru gratar si fondue primeste gustul sau picant si in acelasi timp fin. Insotitorul perfect pentru gratar si indispensabil in timpul anului la fondue, sau pentru o gustare consistenta.
Niciodata fara!
Mustarul bio pentru gratar si fondue rafineaza sosurile, are un gust bun cu branza si carnati si confera multor alte feluri de mancare o nota fina, picanta.
Greutate: 200