Mix de faina pentru paine de ovaz, fara gluten, 530 g

Biovegan
nou
27,54 Lei
In stoc

Durata de livrare: 24-48 ore

Limita stoc
Adauga in cos
Reduceri de Cantitate
De la Discount Pret / buc Economisesti
3 buc -3% 26,71 Lei 2,48 Lei +
5 buc -5% 26,16 Lei 6,89 Lei +
Cod Produs: 10308 Ai nevoie de ajutor? 0770982415
Adauga la Favorite Cere informatii
  • Descriere
  • Caracteristici
  • Review-uri (0)
Ingrediente:

56% fulgi de ovaz* (fara gluten) , amidon de porumb*, 9% faina integrala de ovaz*(fara gluten), faina de porumb*, proteine ​​de in, sare, 0,8% pudra din maia de ovaz* (fara gluten), tarate de psyllium*, sirop de orez*. *provin din agricultura ecologica.

Mix-ul de faina bio pentru paine de ovaz FARA GLUTEN este bogat in nutrienti si nu contine drojdie si gluten. Cu 64% ovaz ecologic si maia de ovaz, painea de ovaz este o adevarata experienta de gust si datorita ingredientelor organice atent selectate, este o sursa ideala de fibre. Tot ce trebuie sa adaugati este putina apa si otet.

Mod de preparare:
Mai ai nevoie de pentru painea ta cu ovaz

  • 525 ml de apa
  • 1 pachet de drojdie uscata
  • tava (20 cm sau 25 cm)
  • Mixer manual cu carlig pentru aluat
  • Optional: fulgi bio de ovaz pentru suprafata

Mod de preparare cu drojdie:

  1. Puneti amestecul de paine amestecati-l cu drojdia intr-un bol.
  2. Puneti apa framantati totul pentru scurt timp cu un mixer manual cu carlig pentru aluat pana se formeaza un aluat neted (max. 1 minut). Nu framantati aluatul prea mult timp!
  3. Acum turnati aluatul in tava unsa si neteziti-l, de exemplu, cu o spatula umezita. Acoperiti aluatul cu un prosop umed de bucatarie.
  4. Lasam aluatul sa se odihneasca 30 minute intr-un loc cald.
  5. Introduceti in cuptor o un castron (rezistent la caldura) cu apa si preinclziti cuptorul la 200°C pentru cuptor ventilat sau 220°C pentru caldura superioara/inferioara.
  6. Sectionati aluatul cca.2 cm si presarati (daca doriti) aluatul cu fulgi de ovaz.
  7. Introduceti forma la cuptor si coaceti painea cu ovaz pe pozitia din mijloc timp de 60 de minute.
  8. Dupa copt, scoatem painea din tava si o lasam sa se raceasca pe un gratar.

Greutate: 530

Daca doresti sa iti exprimi parerea despre acest produs poti adauga un review.

Review-ul a fost trimis cu succes.

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!