Durata de livrare: 1
agar agar*, amidon din cartofi*, faina de arorut*, sfecla rosie*, agent de acidifiere: tratat de potasiu. *provin din agricultura ecologica. ¹piatra vinului. ²zaharuri naturale.
Transforma-ti deserturile in experiente colorate, fara compromisuri. Gelatina vegana rosie fara gluten de la Biovegan este alternativa 100% vegetala la gelatina clasica, perfecta pentru cei care urmeaza un stil de viata vegan sau au intoleranta la gluten. Obtinuta din ingrediente ecologice si fara aditivi de origine animala, aceasta gelatina ofera o consistenta ferma, ideala pentru jeleuri, creme, mousse-uri si glazuri.
Culoarea rosie naturala adauga un plus de atractivitate deserturilor, fara a utiliza coloranti artificiali. Rapid de preparat, versatila si sigura pentru intreaga familie, este un ingredient de baza in bucataria vegana si bio.
Datorita consistentei rafinate a glazurii de tort Biovegan, fara adaos de zahar, si a culorii sale rosii obtinuta intr-un mod natural se vor evidentia intr-un mod optim fructele de pe tarta.
Preparare: Continutul plicului se amesteca cu 250 ml apa rece si se indulceste dupa gust. Lichidul se amesteca in mod continuu si se da scurt in clocot. Se ia apoi oala de pe foc si se amesteca in continuare mai des timp de aprox. 10 minute pana ce glazura se raceste si devine putin mai consistenta.
Glazura de tort se ia lingura cu lingura si se distribuie deasupra tartei incepand din mijlocul acesteia. Tarta poate fi taiata dupa ce s-a racit (aprox. 30 minute).
Sfat: Presarati in mod uniform intaritor de frisca Biovegan pe blatul de tarta, pentru a evita inmuierea acestuia.
Greutate: 2x7