Durata de livrare: 1
agent de gelifiere: agar agar*(E406), faina de arorut*, acidifiant: tartrat de potasiu (E336)¹. *provin din agricultura ecologica. ¹crema de tatru.
Creeaza preparate reci delicioase cu gelatina bio pentru legume de la Biovegan, un agent gelifiant 100% vegetal, ideal pentru aspicuri, pateurile vegane, galantine sau rulade de legume. Alternativa curata si sustenabila la gelatina de origine animala, acest produs este realizat din ingrediente ecologice certificate, fara aditivi, conservanti sau gluten.
Agaranta este un gelifiant pur, 100% vegetal. Este compus din agar agar, extras din alge bio, combinat cu maranta bio. Din combinatia speciala dintre cele doua ingrediente rezulta o consistenta deosebit de maleabila, dar care totusi poate fi taiata usor. Agaranta este incolor.
Dozare: Continutul plicului de 6 g si 500 ml lichid pentru a obtine gelifiantul.
Preparare: Agaranta se omogenizeaza cu 100 ml lichid rece si se adauga apoi in restul de lichid rece, apoi se da in clocot si se lasa sa fiarba 2 minute la foc mic.
Pentru prepararea la rece: Agaranta se amesteca intr-o oala mica cu 100 ml lichid rece, se da in clocot si se lasa la foc mic timp de 1 minut amestecand continuu. Se lasa putin la racit, apoi se adauga pe rand ingredientele reci si se amesteca incet si acestea. Va rugam, sa respectati aceasta ordine. Se ajunge la gradul optional de gelificare dupa aprox. 3 ore de stat la frigider.
Greutate: 18